Favorieten

Producten en cursussen die perfect aansluiten op de Eendaagse bevalcursus

Online newborncursus

Waarschijnlijk ben je op mijn website omdat je je goed wilt voorbereiden op de bevalling. Maar wat
als de bevalling achter de rug is? Wat als de kraamzorg weg is? Dan ga je pas echt je baby leren
kennen en je leven als ouder ontdekken. En daar komen natuurlijk heel veel vragen bij kijken. Vragen
als:
– Hoe laat ik mijn baby beter slapen?
– Hoeveel huilen is normaal?
– Hoe zit het met inbakeren?
– Hoe kan ik het beste omgaan met de speen?

Omdat ik zelf geen expert ben op dit gebied, heb ik een samenwerking met Anouk Berenschot. Zij is orthopedagoog en gespecialiseerd in slaap bij jonge kinderen. En zij heeft een newborncursus ontwikkeld waarin je van alles leert over je baby van 0-6 maanden.

Deze cursus omvat alle onderwerpen waar jonge ouders het meest op googlen. Je kunt hier in de zwangerschap al mee beginnen, want je krijgt een jaar toegang tot de cursus. Al veel van mijn cursisten hebben deze online video cursus met veel enthousiasme gevolgd.

Wil jij ook niet teveel tijd kwijt zijn aan oneindig googlen en direct de juiste informatie krijgen van een expert? Wil jij deze turbulente periode in je leven een stukje makkelijker maken?

Speciaal voor jou heb ik geregeld dat jij alleen via onderstaande link met de kortingscode ‘OGA10’
10% extra korting krijgt op de newborncursus.

Online borstvoedingscursus

Borstvoeding. Dat wil je wel proberen. Want als het eenmaal goed loopt, lijkt het je gemakkelijk, en je weet dat het goed voor de baby is. En even heel eerlijk: zo moeilijk kan het toch niet zijn..? Het is tenslotte onze natuur…

Toch kun je je behoorlijk onzeker voelen. Na de geboorte van je baby komt er heel veel op je af. En borstvoeding kan je dan overweldigen. Er kunnen zich problemen voordoen zoals tepelkloven of te veel/te weinig melk. Voor je het weet, wordt borstvoeding een struggle.

Een goede voorbereiding kan hier zeker bij helpen. Omdat ik verloskundige ben geweest, weet ik wel het één en ander van borst- en flesvoeding en komt dat ook aan bod in mijn cursus. Maar een complete borstvoedingscursus is het niet. Het is gewoonweg niet mijn expertise.

Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met Annegien Bakkers van Maankracht. Zij is, net als ik, verloskundige geweest. Daarnaast is zij lactatiekundige. En zij heeft speciaal voor jou een online borstvoedingscursus ontwikkeld. En geloof me, dit is een hele fijne cursus!

Wil jij weten hoe je kunt zorgen voor voldoende melk? Hoe je pijnloos kunt voeden? Wat je kunt verwachten van jezelf en de baby in de kraamweek? Wil jij ontspannen borstvoeding kunnen geven? En weten hoe je kunt zorgen dat het een succes wordt, ongeacht of het 2 dagen, 2 maanden of 2 jaar duurt?

Ik heb al veel cursisten doorverwezen naar deze online cursus en hoor goede verhalen terug.

Daarom heb ik voor jou geregeld dat jij alleen via onderstaande link met de kortingscode ‘OGA10’ 10% extra korting krijgt op de borstvoedingscursus. Je kunt al tijdens de zwangerschap starten want je krijgt een jaar toegang.

- Gratis Live Webinar -5 punten die er WEL toe doen op jouw geboorteplan

Vraag jij je af of een geboorteplan wel echt nodig is of weet je niet wat je erop kunt zetten? Of vind je het misschien zelfs onzin want wat valt er nou te plannen? Volg dan mijn gratis webinar en ik weet zeker dat jij em gaat invullen en gaat bespreken met jouw verloskundige of arts.