De Baby towel van Palais de l ‘eau

dec 7, 2022 | Tips

Al een paar jaar één van mijn favoriete producten als het gaat om een baby. Ik heb kennis gemaakt met dit product toen ik met mijn zus een babywinkel had. De eigenares kwam kennis maken met ons in onze winkel en gaf ons een demo van hoe je het product gebruikt. Ik was meteen heel erg enthousiast. En ik kreeg er ook direct één mee naar huis om uit te proberen voor onze zoon Yonah, toen een dreumes.

Doe de baby handdoek om als een schort

Baby uit bad halen zonder zelf nat te worden

Misschien heb je al een kind en herken je dit. Of je verwacht je eerste kind en gaat dit binnenkort mee maken. Je doet je kindje in bad en wilt hem/haar direct lekker warm tegen je aanhouden wanneer hij/zij uit bad komt. Onderweg van het badje naar de commode is het voor een baby fijn om lekker dichtbij jou te zijn. Maar hoe doe je dit gemakkelijk zonder dat de hydrofiele doeken van je afvallen of zonder dat je zelf helemaal nat wordt?

Grote baby handdoek

De baby handdoek biedt hier een uitkomst! Je doet hem als een schort om met een drukknoopje om je nek. Je kan je natte baby lekker tegen je aanleggen en gelijk kan je de rest van de handdoek om de baby heen leggen, zodat hij/zij niet afkoelt. Het mutsje in de handdoek zorgt ervoor dat het goed blijft zitten.

Het fijne aan deze baby towel van Palais de l’eau is dat hij lekker groot is. Hierdoor kun je deze tot de peuterjaren blijven gebruiken. Misschien denk je dat het niet meer nodig is als je kleine al groter is. Maar wij hebben er samen met Yonah jaren plezier van gehad, wanneer we hem uit het grote bad haalden.

Jarenlang plezier van deze baby handdoek

Favoriet kraamcadeau

Inmiddels is Yonah 6 en gebruiken we hem niet meer. Nu is het mijn favoriete kraamcadeau geworden en heb ik al heel wat vrienden blij gemaakt met dit product! Ben je ook benieuwd naar deze fijne handdoek voor jezelf of als kraamcadeau? Klik hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *