“Heb ik eindelijk een leuke bevalcursus gevonden, is het hélemaal in Apeldoorn!”

jul 1, 2022 | Bevalcursus

Dit is wat mijn groepscursisten vaak dachten als ze op mijn website kwamen. En toch kwamen zij allemaal hélemaal naar Apeldoorn en ik zal je uitleggen waarom.

Géén zweverige pufcursus

Ik geef een hele specifieke eendaagse cursus. We gaan niet puffend op een matje, het is geen zweverige pufclub, maar je krijgt heel praktische en nuchtere informatie vanuit mijn verloskundige expertise. Je leert ontzettend veel dingen waar je nog nooit van gehoord hebt. Je bent in 1 dag volledig voorbereid. En als je op zoek bent naar zo’n soort cursus, dan kom je er ook achter dat er niet veel keus is in cursussen. Heb je het dan eindelijk gevonden, dan wil je dat natuurlijk boeken!

De cursus is maar een dag

Elke week heb ik plek voor 8 stellen en vaak komen er maar 1 of 2 stellen uit Apeldoorn of omgeving. Ik heb stellen uit Groningen, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven.. maar ook Ijmuiden, Beverwijk, Vlaardingen, Nijmegen, Leeuwarden. Echt overal vandaan. En dat komt natuurlijk omdat het maar 1 dag is. Als je 8 weken lang naar een zwangerschapscursus gaat, dan snap ik dat je iets in je eigen woonplaats zoekt. Maar mijn cursus is maar één keer en ik geef mijn groepscursus altijd op zaterdag. Het is van 10:00 tot 15:00 uur, inclusief lunch. Naast heel veel geleerd te hebben, heb je ook nog eens een leuke dag gehad. 

Apeldoorn is een centrale plek in Nederland

Apeldoorn ligt nog best centraal en mijn cursuslocatie is slechts 2 min van de A1. Gratis parkeren voor de deur en (bijna) geen file op zaterdag, maakt dat de keuze voor mijn cursisten nog makkelijker. En ik krijg regelmatig te horen: “We vonden het de rit meer dan waard!”

Ben jij ook bereid één keer een ritje te maken voor een goede en leuke cursus? Klik hier voor meer info en alle beschikbare data. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *